JanusKiep.nl overgenomen

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-03-2009 | Gewijzigd op: 31-03-2009
Vanaf 1 april 2009 de nieuwe layout van de stadslog Januskiep.nl
Er is een nieuwe eigenaar/ uitgeverij en er is een vaste -betaalde- redacteur in dienst.

 

JanusKiep.nl is per 1 april 2009 door een uitgeverij overgenomen. Door wie e.d. ontbreekt in het persbericht van dit medium [..]. Janus Kiep is een populaire stadslog, waarop die en gene - veelal anoniem- zijn commentaar en scheldcannonades kwijt kan.

Janus Kiep gaat onverminderd verder, maar dan 'professioneel'. ..Vanaf 1 april 2009 is de nieuwe opzet te zien... Er blijft één vaste redacteur in loondienst over... De ander schrijvers zijn gestopt met hun werk voor JanusKiep, aldus het 'persbericht' van 31 maart 2009.

Janus Kiep heeft een wekelijkse oplage van 2000  [?] bezoekers per week. Over oplage [..]  gesproken: Bastion-Oranje.nl registreerde per dag boven de 1000 bezoekers in de oude lay-out. Vanaf de nieuwe lay-out van de site www.bastionoranje.nl  zakte dit even terug. De zoekmachines van o.a. Google moesten de linken nog opnieuw instellen. Daardoor schommelen de tellers even rond de 800 per dag.

De plannen van de nieuwe eigenaar van JanusKiep zijn om ook in andere grote Brabantse steden een stadslog te gaan opzetten. Eens kijken wat er na 1 april gebeurt...