Kennismaking 1e jaars HBO-ers op Introfestival

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-09-2008 | Gewijzigd op: 18-09-2008
Op donderdagavond 18 september 2008 hielden de HBO-opleidingen, STOAS, AVANS, HAS en Fontys in Den Bosch een kennismakingsfestival op de Markt. Dat was bedoeld voor de eerste jaars van deze Hbo-opleidingen.

De aanloop van publiek en studenten komt op gang. De eerste band Simon percussie maakte de aftrap voor het HBO introfestival  van 2008. foto's © paul kriele, 18 september 2008.
Het festival, dat dit keer mocht rekenen op een zonnige en drukke koopavond biedt naast muziek van Mental Theo[Nabuurs] en DJ Olaf, beiden Bosschenaren, ook stand en infokramen  van de GGD [condooms] bijbanen en studentenverenigingen die ook in grote getale waren komen opdagen.

Doel van het festival is ook een beetje de stad als studentenstad te promoten, vertelt medewerker communcatie AVANS   Leontine Thelissen. Die opleiding allen al telt 6000 studenten.
Leontine vertelt over het festival in Breda dat vorig jaar 10.000 bezoekers trok. Het HBO- Intro fesitval heeft ook al een editie inTilburg.
Den Bosch wil graag in dat voetspoor volgen. Vorig jaar was de start nog wat bescheiden maar dit jaar belooft een succes te worden, aldus Thelissen.
Den Bosch telt meerdere HBO-opleidingen waar  meer dan 10.000 studenten een richting volgen.

Een festival  Met muziek, artiesten, bier en soms wat flirten.
Boven de vriendin van DJ Olaf die evenals Mental Teo Bosschenaar is.
Rechts: Brood en spelen, vertegenwoordigd door Bavaria. 

foto's © paul kriele, 18 september 2008.


Terug naar boven