HBO Intro Festival maakt line-up bekend

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-07-2012 | Gewijzigd op: 06-07-2012
Het HBO Intro Festival vindt dit jaar voor de zesde keer op 6 september 2012 [17.00-23.00 uur] plaats en wel op de  Onderwijsboulevard, het plein voor het Koning Willem I College. Het festival vormt de afsluiting van het festivalseizoen en de introductie van de nieuwe HBO-studenten. Ook dit jaar is er weer een bijzondere line-up.

Programma
FeestDJRuud is bekend van zijn carnavalshit “Gas op die lollie”. Hij is niet weg te denken uit de festival line-ups deze zomer en hij reist heel Nederland en Europa door om zijn bijdrage te leveren aan diverse feesten.

Zifiron is het best te omschrijven als een muzikale stuiterbal. Deze Bredase DJ weet het publiek altijd mee te krijgen en staat garant voor veel springen en dansen.

Met optredens in o.a. Italië en Amerika is Shermanology internationaal doorgebroken. Onlangs stond de band samen met Afrojack op Coachella, waar ze o.a. hun nieuwe single “Can’t stop me now” live zongen. Een verrassende cocktail van live performance en DJ’s!

Voor de liefhebbers is er ook pure live performance dit jaar, in de vorm van Jacuzzi the Band. Een jonge coverband met originele mash-ups van bekende pop-/dancenummers en de winnaar van de HBO Intro Battle of the Bands.
Meer info: HBO-festival