Nieuwe zaak Nieuwstraat: 'Net even iets anders'

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-11-2005 | Gewijzigd op: 13-08-2010
In de Nieuwstraat, aan de onevenzijde en net over/of voor het bruggetje, zit vanaf februari 2005 de zaak 'Even iets anders dan een ander'. Achter die lange naam schuilen allerlei gebruiks- en cadeauartikelen die door verstandelijk gehandicapten zijn gemaakt. De winkel wordt geleid wordt door Connie van Kerkoerle-Theuns en haar man Louis. Het pand is om niet ter beschikking gesteld door de Stichting Goede Doelen in Den Bosch.  Behalve allerlei aantrekkelijk geprijsde artikelen biedt Van Kerkoerle in haar knuss een kleurrijke winkeltje ook kerstpakketten aan.

Connie van Kerkoerle-Theuns, die zich inzet voor de gehandicapte medemens. Ze is beter bekend in Tilburg dan in Den Bosch, vanwege haar jaarlijkse bijdrage aan Kruikenzeikerstad. Het pand in de Nieuwstraat, dat na een waterschade eind oktober 2005, weer helemaal schoon en fris te voorschijn is gekomen. 

foto's © paul kriele, 10 november 2005.

Connie van Kerkoerle-Theuns vertelt over haar werk voor gehandicapten bij de Stichting Goed Doelen, waarvoor zij zich al haar hele werkzame leven lang inzet. Juist daardoor is zij al een paar keer bij Paul de Leeuw in het programma geweest. Voor gehandicapten organiseert zij ook de Soundmixshow en vakantiereizen. 
Zaterdag 12 november 2005 wordt de winkel 'Even iets anders dan een ander geopend' door Connie Konings. Daarbij zijn ook de leden van 'Kleintje Hollands' die eerder bij Paul de Leeuw optraden, aanwezig. 
zie ook bij www.evenietsandersdaneenander.nl [De naam net even iets anders was al vergeven, licht Connie toen als we vragen waarom zo'n lange naam.. ?] Er is ook een kortere zakennaam www.evenietsanders.org