Wereldprimeur: Heijmans presenteert op Vastgoedbeurs Home One

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-06-2015 | Gewijzigd op: 04-06-2015
Vandaag, donderdag 4 juni 2015, heeft Heijmans op de Amterdamse vastgoedbeurs PROVADA, waar veel gemeenten, beleggers en corporaties aanwezig zijn, het prototype van de Heijmans ONE via een veiling te koop aangeboden. De Heijmans ONE is de verplaatsbare woning voor éénpersoonshuishoudens en verbindt de behoefte van young professionals aan eigen woonruimte met de uitdaging om binnenstedelijke gebieden die wachten op een definitieve bestemming een goede tijdelijke invulling te geven.

   
 
Het prototype dat geveild wordt is een uniek exemplaar dat per direct als complete woning is in te zetten.
De koper wordt de eerste eigenaar van de
Heijmans ONE en krijgt daarmee de wereldprimeur. 

 
 

Bieden op de Heijmans ONE
Heijmans biedt het prototype aan dat als proef sinds december 2014 heeft gestaan op Zeeburgereiland in Amsterdam en nu op de Provada in de Heijmans stand is te bezichtigen.

De te veilen Heijmans ONE is het complete prototype zoals deze staat op de PROVADA. De vanaf prijs voor deze veiling is € 75.000,- incl. BTW, waarbij ONE door Heijmans op een plek naar keuze in Nederland geplaatst wordt. De meeropbrengsten boven dit bedrag zullen ten goede komen aan de Richard Krajicek Foundation. Biedingen kunnen uitgebracht worden tot donderdag 4 juni 17.00 uur via mail of telefoon.
Meer informatie:  www.heijmans-one.nl/nl/home