Voor wethouderJan Hoskam eerste aandeelbiljet windmolens

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-11-2014 | Gewijzigd op: 08-11-2014
Zaterdagmiddag 8 november 2014 heeft wethouder Jan Hoskam- tussen de VVD-verkiezingspromotie door van voorzitter Arno Uilenhout van de 'Energie Coöperatie 073'  de eerste flyer voor een inschrijving op een windmolen ontvangen.

Bossch burgers kunnen, zodra de bouw van een windmolen [op West/Rietvelden of op Treurenburg of in De Brand] begint, een aandeel kopen, waarmee ze een stukje energie, Bossche Windmolen Delen [BWD], van een windmolen kopen.-Wethouder Jan Hoskam ontvangt de eerste flyer voor een aankoop van een aandeel Bossche Windmolen.
Links voorzitter van de 'Energie Coöperatie 073' Arno Uijlenhout.
-Rechts: vlnr Merijn Klaassen van de Energie Cooperatie 073, voorzitter Arno Uijlenhout en wethouder Jan Hoskam. Rechts Joep Mol, de pr-man van de Coöperatie.
 


foto's © paul kriele, 8 november 2014.

Dat kost eenmalig € 375, plus jaarlijks € 15 aan onderhoudskosten, waarmee ze minstens 20 jaar schone, lokaal geproduceerde energie ontvangen.
Wethouder Jan Hoskam was de eerste die een flyer van 'Energie Coöperatie 073' in ontvangst mocht nemen, waarmee hij een aandeel op een te bouwen windmolen kan kopen. 'Fantastisch,' sprak Hoskam, die vooruitblikte op de bouw van windmolens op bedrijfspark de Rietvelden, in De Brand of op Treurenburg. 'Burgers  kunnen, zodra er een windmolen gebouwd wordt, een aandeel kopen waarmee ze jaren gratis schone en lokaal geproduceerde energie ontvangen. Daarmee dragen ze bij aan een beter milieu en.... het scheelt ook nog eens in de woonkosten.'

>>Op maandag 17 november 2014 is er een informatieavond  in De Biechten [Van Goghlaan] in Hintham.