Slimme ondernemers gezocht voor Duurzame Renovatiewinkel

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-04-2015 De gemeente en netbeheerder Enexis zijn op zoek naar slimme ondernemers voor het opzetten van een Duurzame Renovatiewinkel. Dat is een plek waar bewoners informatie en advies krijgen over de verduurzaming van hun woning. Er worden ook maatregelen verkocht, variërend van zonnepanelen tot complete energieneutraal renovaties.
Het plan van de 'Duurzame Renovatiewinkel'volgt uit het streven om de gemeente in 2050 energieneutraal te hebben.Pop-up, rijdende winkel of voorbeeldwoning?
De gemeente stelt voor ondernemers met een plan € 75.000 beschikbaar. Voor hen is ruimte voor eigen invulling van het concept ‘winkel’: bijv. een echte vaste winkel, een rijdend concept of en pop-up winkel,  in een gerenoveerde woning. Het plan moet onderbouwd zijn met bijv. een marketingplan en een begroting. De winkel moet in ieder geval een range van producten en concepten aanbieden, waaronder een complete ‘nul-op-de-meter’ renovatie.
Bekendmaking Winnaar tijdens aftrap Stroomversnelling Brabant
Op 9 juli 2015 wordt de winnaar gekozen door een jury bestaande uit Christel Holweg van de Bijenkorf Den Bosch, Nelleke Nelis van de Adviescommissie Wonen, Niels Götz van Marketingbureau 5Plus1, Roeland van der Hoeven, Enexis en Pauline Slaa, gemeente ’s-Hertogenbosch. 

De Duurzame Renovatiewinkel opent uiterlijk in december haar deuren.
Meer info:  www.s-hertogenbosch.nl/renovatiewinkel