Gemeente beloont energiebesparing door huiseigenaren

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-11-2020 | Gewijzigd op: 17-11-2020
Gemeente beloont energiebesparing  door huiseigenaren met een cadeaubon

Energienbesparing die de gemeente voor staat lukt pas  samen met inwoners, bedrijven en organisaties. In dat streven komen woningeigenaren met een huis van vóór 1978 in aanmerking voor een tegoedbon € 45 [vooraankopen van  energiebesparende producten bij de webshop Brabant Woont Slim].
Wethouder Mike van der Geld  [Energie en Klimaat]: ‘Met deze actie willen we energiebesparing aantrekkelijk maken. We helpen woningeigenaren kleine energiebesparende maatregelen te nemen. Met isolatiefolie achter de radiator, tochtstrips bij de deuren en een waterbesparende douchekop kan je redelijk eenvoudig en goedkoop energie én geld besparen’.

Huizen van  vóór 1978
Er is gekozen voor woningen van vóór 1978 omdat huizen na deze bouwperiode al beter geïsoleerd zijn.  Voorlopig is de actie alleen voor eigenaren. Volgend jaar ook voor huurders
De actie duurt tot en met 24 december 2020. Inwoners die een bestelbon ontvangen, kunnen via www.brabantwoontslim.nl/tegoedbon producten bestellen en zo starten met besparen! Een onderdeel van de actie is dat deze woningeigenaren ook kans kunnen maken op een energiebesparingspakket van 5000 euro.