Energiekompetitie van start

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-11-2006 | Gewijzigd op: 31-05-2011
In december 2006 gaat de Bossche energiecompetitie van start. Dat is een initiatief van COS Brabant en wordt ondersteund door de Provincie, gemeente Den Bosch, Oxxio en ontwerpbureau Witvliet.    

Individuele burgers [maar ook hele straten] worden uitgedaagd de wintermaanden zuinig met energie om te gaan. Kandidaten die meedoen gaan in de strijd met de energiemeter van wethouder Jetty Eugster, zanger René Schuurmans en/of voetballer Paul Beekmans.
Als je erin slaagt onder de meterstand van deze bekende Bosschenaren te blijven, maak je kans op een prijs: of een jaar lang gratis energie, of een zilveren pluim twv 500 euro, of toegangskaarten voor FC Den Bosch, of René Schuurmans. Er is ook een prijs voor een hele energiezuinige straat. Op 9 december 2006 vindt de Kick off van deze competitie in het Bossche stadhuis plaats.Tegen overlegging van de –eerste - meterstand ontvangt men een starterspakket.
De volgende meetdata zijn: 10 januari, 10 februari en 10 maart 2007. Via www.beksite.nl kunnen telkens de meterstanden worden doorgegeven. Info via www.oxxio.nl of www.beksite.nl