Te gast bij CUBUS: sopraan Pretty Yende

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-08-2013 | Gewijzigd op: 30-08-2013
De talentvolle en werelberoemde Zuid-Afrikaanse sopraan Pretty Yende [23 jaar] treedt op vrijdag 1 november 2013 in TheateradParade voor Cubus* als afsluiting van het zilveren jubileum van deze besloten zakensociëteit. Pretty Yende die daar exclusief voor genodigden optreedt met opera, operette en ander populair klassiek repertoire, wordt begeleid door de Philharmonie Zuid-Nederland.  Solist is verder ook de Nederlandse bariton Martijn Cornet . Albert Verlinde presenteert de avond.
  De zeer jonge Zuid-Afrikaanse sopraan  Pretty Yende op 1 november 2013 te gast bij Cubus met aansluitend ook een openbaar optreden op 2 november 2013

Dit gastoptreden is gekoppeld aan de jubilea van Cubus en aan de 50ste editie van het Internationaal Vocalistenconcours in 2014.  Na het optreden in besloten kring, is er op zaterdag 2 november een openbare reprise, die gepresenteerd wordt door Edwin Rutten.

*Stichting Cultuur & Business (Cubus)
De stichting Cubus biedt door een exclusief theater/muziekaanbod haar deelnemers de mogelijkheid voor een onderscheidende vorm van relatiemarketing in een culturele setting.