Nieuwe zaak & weblog: One in a million/streetwaer

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-09-2010 Op Orthenstraat 37 ging in juli 2010 'One in a Million' open. Dat is qua interieur en qua collectie een eigentijdse zaak afgestemd op de minder formele jeugd, die liever niet bij MEXX, Zara of C&A binnenlopen.
Het initiatief voor een modezaak nam Rubèn van Bokhoven na een periode van reizen. Bij die geliefde hobby bleef hij internationaal op de hoogte van de livestyle van de jeugd, wat hem op zijn beurt ook inspireerde in originele ideeën over mode. 
Na een leven als autoverkoper en avonturier als duikinstructeur kon de van origine Vlijmenaar eindelijk zijn ambitie  en liefde voor kleding waarmaken met het openen van een modezaak in de Bossche binnenstad.

'One in a million',  voorlopig nog even alleen als winkel, verkoopt  jassen, broeken, petten, T-shirts, sweatshirts en schoenen van bijvoorbeeld de merken: The Hundreds en Original Eskimo. Half september komt de nieuwe collectie Obey[heren en dames], Nikita [dames] en Supreme Being [d+ h] en binnenkort arriveert ook de nieuwe Levy jeans.

Rubèn van Bokhoven voor zijn droomzaak 'One in a million'.op Orthenstraat 37. Kleding voor de hippe jeugd: One in a million', op Orthenstraat  37.

Vooruitstrevend en vernieuwend is ook de idee van Rubèn van Bokhoven om met digitale verkoop te beginnen. Binnenkort gaat dan ook zijn webwinkel www.Oneinamillion-streetwear.nl met de volledige collectie van start. 
' De Bosschenaren en anderen uit de directe omgeving komen toch wel naar mijn zaak om gewoon de kleding te voelen en te proberen. Maar als je wat verder woont  kijk je eerst even op internet,' licht de jonge ondernemer toe. 'Zo'n webwinkel geeft extra verkoop van klanten verder buiten de stad.'
'Bovendien krijg ik in de morgens - die relatief stil zijn - tijd om bijv. de weblog en de adminstratie bij te houden.