In uitgaansnacht 8 man aangehouden

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-07-2008 De aanhoudingen die de politie in de nacht van 26 op 27 juli 2008 verrichtte, gebeurde om diverse redenen:
-Op de hoek van de Dode Nieuwstraat hielden agenten een 23-jarige Finse wildplaster aan, die zich niet kon identificeren. Ook haar 23-jarige Finse vriend, die de arrestatie wilde voorkomen, werd -na gebruik van pepperspray- meegenomen naar het bureau. Met een 23-jarige Bosschenaar, die zich irritant gedroeg en zich niet -op verzoek - uit de voeten wilde maken en agenten uitschold, gebeurd hetzelfde. Bij zijn aanhouding liep hij een bloedneus op. Zijn 22-jarige Bossche vriendin die zich er ook mee bemoeide en bij aanhouding een agente sloeg, ging voor verhoor ook mee naar het bureau.
-Bij een discotheek in de Karrenstraat, is een 23-jarige Somaliër met valse papieren, die een discotheek wilde binnenkomen, aangehouden.
-Op de Parade werd een 22-jarige Bosschenaar die zich al bloot en met bier in de hand op een reeds verlaten terras aan agenten manifesteerde, aangehouden. Toen hij ook nog zijn broek liet zakken ging hij mee voor belediging.
-Op de Markt is een 26-jarige Bosschenaar, die zich zeer luidruchtige gedroeg aangehouden, ook omdat hij anderen opruide en bevelen van de politie niet opvolgde.
-Op de Kerkstraat is een 20-jarige Bosschenaar voor verhoor opgepakt omdat hij bij een vechtpartij betrokken was. De andere vechtersbazen wisten er tussenuit te knijpen.