Man ernstig gewond bij overval Daviottenweg

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-04-2014 | Gewijzigd op: 07-04-2014
Bij een overval op de Daviottenweg- vanacht om 03.00 uur -raakte een man zodanig gewond dat hij naar het ziekenhuis werd vervoerd. Bij het inslaan van een raam in zijn huis schrok de man wakker. De politie zegt dat hij -waarschijnlijk- door een schermutseling met een van de drie daders, gewond raakte.* zie hieronder
De overvallers ontkwamen. De politie, die naar getuigen zoekt,  zette direct erna met speurhonden een buurtonderzoek in.  

*Het later ontvangen bericht van de politie: Man in woning overvallen, daders gevlucht  maandag 07-04-2014 | 11:42
Een 43-jarige man is maandagmorgen, 7 april 2014, gewond geraakt nadat hij in zijn woning overvallen was door drie mannen.
Om drie uur kwam er bij de politie de melding binnen dat de man was overvallen. Het slachtoffer belde zelf naar de meldkamer. Hij was alleen in de woning waar op dat moment drie manen binnendrongen door de ruit van de voordeur te vernielen. Het slachtoffer kreeg een klap op zijn hoofd waarna hij enige tijd bewusteloos raakte. Toen hij bij kwam waren de mannen verdwenen met een onbekend geldbedrag. De politie heeft direct in de omgeving gezocht naar drie daders maar deze niet meer aangetroffen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. In verband met een recentelijke zware operatie en het letsel van deze overval is hij opgenomen in het ziekenhuis.

De recherche is een tactisch en technisch onderzoek gestart.
De politieie vraagt  of mensen die iets van dit misdrijf afweten dit te melden via  het meldformulier  www.politie.nl/melden, of via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.