Getuigen gevraagd mbt overleden man op Bosschebaan

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-05-2014 | Gewijzigd op: 10-07-2014
Zie verklaring taxichauffeur ondera anartikel.*

De 27-jarige man die zaterdagmorgen 17 mei 2013 om half vier op de Bosschebaan werd aangetroffen is zaterdagavond aan zijn verwondingen overleden. De politie tast nog in het duister wat er daar gebeurd zou kunnen zijn.

Mogelijkerwijs heeft  het slachtoffer, voordat hij gevonden werd, in een taxi rondgereden in Den Dungen.
Misschien heeft iemand die nacht [03.00-03.30 uur]  in de omgeving van Sint Michielgestel en Den Dungen een taxi zien rijden met opvallend rijgedrag. De politie is dringend op zoek naar informatie over wat het slachtoffer die nacht heeft gedaan en waar hij geweest is. 
Graag melden via het meldformulier op politie.nl/melden, of via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

*Verklaring taxichauffeur serieus genomen.
Maandag 19 mei 2014 kwam de politie met het bericht dat de taxichauffeur, die eerst als medeplichtig werb beschouwd aan het ongeval met diens 27-jarige passagier, een verklaring heeft afgelegd.
De chauffeur en de Dungense passagier hadden aanvankelijk een betalingsprobleem.  De trok daarop aan de handrem en sprong de taxi uit. Hierdoor zijn diens verwondingen veroorzaakt. De politie neemt de verklaringen van de 55 -arige chauffeur nu serieus.

Er bestaat nog wel een mogelijkheid dat de chauffeur vanwege het achterlaten van een gewonde, een strafproces zal moeten ondergaan.