Drie aanhoudingen na vechtpartij dinsdag op Graafseweg

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-06-2014 De politie heeft gisteren [3 juni ] en vandaag drie verdachten opgepakt na een vechtpartij op de kruising Lagelandstraat-Graafseweg op dinsdagmiddag 3 juni 2014. 

Nadat een getuige dinsdagmiddag 4 juni rond 15.00 uur de politie had gemeld dat er op de kruising Graafseweg - Lagelandstraat werd gevochten, trof zij er een 47-jarige, aan het hoofd verwondde, Bosschenaar aan. De man werd naar  in het ziekenhuis vervoerd. Kort erop meldde deze man zich op het politiebureau, waar hij als verdachte in de zaak werd aangehouden. Ook een 41-jarige man uit Geffen meldde zich later aan het bureau. De politie hield hem eveneens als verdachte aan.
De 44-jarige vriendin van de aangehouden 47-jarige verdachte, die een hoofdwond opliep, werd woensdagmiddag eveneens aangehouden op het politiebureau. De betrokken partijen zijn bekenden van elkaar. De drie verdachten zijn in verzekering gesteld.
Getuigen
De politie wil graag dat nog niet gehoorde getuigen van de vechtpartij zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.