Zoekactie vermiste P. Bronsgeest zonder resultaat

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-12-2008 | Gewijzigd op: 15-02-2009
Jacqueline Bronsgeest, de  moeder van de sedert 21 december vermiste Pieter, heeft een weblog geopend Bronsgeest .
Hoewel ze eersat niets in internet zag om daar van voor deze vermissing gebruit te maken, is ze toch overstag gegaan, omdat ze daarmee haar -en door die weblog, ook de gevoelens en ervaringen van anderen, kan uiten en delen.

© website Bronsgeest, portret Pieter Bronsgeest.

Zondagmorgen 28 december 2008 en zondagmiddag hebben politie en brandweer gezocht naar de vermiste 22-jarige Pieter Bronsgeest. Het blijkt overigens dat de politie, wanneer ze met de heli in de buurt van Den Bosch is, altijd even een check doet naar de -nog steeds- vermiste Pieter.


Publiek verdringt zich op de koopzondag bij de Wilhelmiabrug nieuwsgierig wat daar aan de hand is. Duikers van de brandweer zochten de rivierbodem af, maar troffen na uren zoeken niets aan. Rond drie uur vertrokken de ploegen kazernewaarts.
foto's © paul kriele, 28 december 2008.
----------------------------
Pieter Bronsgeest is de vorige week zaterdagnacht [20 op 21 december 2008], na het uitgaan vanuit Café De Plein, niet thuis teruggekeerd.
Eerst -zaterdagmiddag - werd vanuit de lucht boven de binnenstad en bij de rivieren en kanaal gezocht en later -op aanwijzingen van speurhonden- langs de Dommel. Toen enkele honden steeds op dezelfde plek bleven staan is er specifiek nabij de Wilhelminabrug gedregd. Duikers gingen er te water, maar na uren zoeken is niets aangetroffen. Om even over drieën keerden recherche, politie en brandweer terug naar de kazernes.


Terug naar boven