Buys Ballotweg: politie onderzoekt vondst dode man

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-07-2014 | Gewijzigd op: 11-07-2014
2e update van bericht 10 juli 2014 De identiteit van de dode man die in de tuin aan Buys Ballotweg 13 werd aangetroffen is volgens de politie een 42-jarige inwoner van Wijk en Aalburg.
De politie zegt niets over de mogelijke relatie met de eerder gearresteerde vrouw, die ook uit Wijk en Aalburg afkomstig is.

Update bericht van 10 juli 2014 Vermoedelijke daders moord op man in West I opgepakt
Kort nadat de politie het onderzoek op Buys Balootweg 13 was begonnen werd een 49-jarige Bosschenaar aangehouden in de buurt van het huis. Enkele uren later  is ook een 29-jarige vrouw uit Wijk en Aalburg in haar woning aangehouden. Zij zou bevriend zijn geweest met het slachtoffer en hem hebben neergestoken, aldus een woordvoerder.

Fragment uit politiebericht: 'Onderzoek'
De recherche startte direct een uitgebreid onderzoek, dat onder meer bestaat uit een technisch onderzoek in en om de woning waarin het slachtoffer werd gevonden. Er is ook een buurtonderzoek gehouden. Op deze manier probeert de politie een beeld te krijgen van wat er is gebeurd

Bericht van donderdag 10 juli 2014 Zaar gewonde man in woning Buys Ballotweg aangetroffen
Woensdagavond 9 juli2014 is de politie een onderzoek begonnen na het aantreffen van een gewonde man, die kort daarna is overleden.  Tegen kwart voor acht kwam bij de politie een melding binnen dat er in een woning aan de Buys Ballotweg iets aan de hand zou zijn. Ter plaatse troffen agenten een zwaargewonde man aan. Het slachtoffer werd gereanimeerd, maar overleed kort daarna aan zijn verwondingen.
In het hoekhuis rechts op nummer 13 werd woensdagavond - na een melding- een zwaar gewonde man aangetroffen, die kort erop overleed.
De recherche zette ook in de tuin enkele tentenop.

foto's © paul kriele,  10 juli 2014.

Door de omstandigheden waaronder de man is aangetroffen, sluit de politie een misdrijf niet uit. In de woning wordt uitgebreid sporenonderzoek verricht. Ook in de tuin zette de recherche en een forensisch team tenten op.