Verdachte steekpartij in Jij & Ik' mogelijk gestoord/ 7 jaar cel

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-09-2014 | Gewijzigd op: 11-09-2014
Bericht van10 september 2014  Tegen de verdachte van de steekpartij in 'Jij en Ik ' is vandaag 10 september 2014 zeven jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist voor poging tot doodslag op de toen 28-jarige Rosmalenaar.

Bericht Verdachte van steekpartij Jij en Ik  mogelijk gestoord
De Bossche 37-jarige verdachte  V.K., die op zondagavond 15 september 2013 in café 'Jij en ik' in de Karrenstraat tijdens een privéfeest de toen 28-jarige Rosmalenaar J.vD. neerstak wordt door een onderzoeksteam van het Pieter Baancentrum psychotisch verklaard. Dat kan tijdens zijn daad hebben meegespeeld, vertelde de advocaat gisteren, 3 september 2014, voor de Bossche rechtbank. Maar de verdachte, die in 2010 nog was ontsnapt uit de PI in Vught,  heeft niet meegewerkt aan het onderzoek ...!, maar  hij verscheen wel in de rechtbank.


De politie is kort na het incident nog bezig met een buurtonderzoek in en rond café Jij en Ik in de Karrenstraat

foto © paul kriele, 15 september 2014.
 

Toedracht en arrestatie
De man die in het café terugkwam uit de wc, gedroeg zich intimiderend en bedreigde ook een andere Bosschenaar die er een feestje hield, voordat hij het slachtoffer stak. Het slachtoffer liep, niet levensgevaarlijk gewond, wel een aantal snij-en steekwonden op.
Van V.K. die na zijn daad was gevlucht, waren camerabeelden. Na een uitzending van het Omroep Brabantprogramma Bureau Brabant, wist de politie hem al te arresteren.

*Verdachte van steekpartij in café 'Jij en ik'  aangehouden artikel dd. 17 september 2013.