Straatroof door twee meisjes met witte maskers op....

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-09-2014 De politie hield maandagavond 22 september 2014 twee Bossche meisjes aan omdat ze worden verdacht van betrokkenheid bij een beroving eerder die avond in het Westerpark.

Een 17-jarig meisje uit  West deed maandagavond aangifte omdat ze tijdens het joggen in 'Het Westerpark' onder bedreiging van een mes beroofd werd van haar smartphone. Twee scooters met daarop vier meiden met witte maskers op zetten het meisje klem.
Eén van hen dreigde met een mes. Uiteindelijk werd het toestel uit de handen van het slachtoffer gerukt. Het meisje zag op een gegeven moment kans om weg te rennen en om hulp te roepen.

De politie, die was gealarmeerd, trof op de Markt een scooter aan met daarop twee 17-jarige Bossche meisjes. Ze droegen zelfs nog de herkenbare witte maskers. Voor onderzoek zitten ze vast op het bureau.
Bel 112 !
Straatroven hebben een enorme impact op hun slachtoffers. De aanpak van dit zogeheten Hoge Impact Delict heeft topprioriteit bij de politie. De politie kan deze problemen echter niet alleen aanpakken. Daarvoor heeft zij ook de hulp nodig van anderen.