Al weer -nu drie- aanhoudingen rond vermoorde Yvon Pfaff

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-09-2014 | Gewijzigd op: 29-09-2014
Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de dood van Yvon Pfaff, heeft maandag 29 september 2014 weer drie verdachten aangehouden. Het zijn twee mannen (36 en 38 jaar) en een 31-jarige vrouw, alle drie uit Maurik. Ze zitten vast in het bureau voor onderzoek. Het aantal arrestaties in deze zaak komt daarmee op zes.

De vorige week dinsdag  23 september werden al een man [33 jr.] uit Maurik, een man [37 jr.] uit Druten en een 40-jarige Bosschenaar opgepakt. De verdachten uit Maurik en Druten zijn afgelopen vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris en voor veertien dagen in bewaring gegaan. De man uit 's-Hertogenbosch werd in Italië aangehouden. Er ligt een uitleveringsverzoek voor hem, zodat het onderzoek in Nederland voortgezet kan worden.

Het stoffelijk overschot van Yvon Pfaff werd in de vroege ochtend van 22 juni j.l. in een uitgebrande auto langszij de Gestelseweg, nabij de ingang van het landgoed De Petteaar aangetroffen. Het slachtoffer bleek -nog vóór de autobrand- door geweld om het leven te zijn gebracht. Het onderzoek is nog niet afgerond

Zie eerste artikel 'Lijk in uitgebrande auto gevonden', dd. 29 juni 2014.