Tien aanhoudingen na openlijke geweldpleging in binnenstad

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-10-2014 | Gewijzigd op: 14-10-2014
De politie heeft zondagochtend 12 oktober 2014 tien personen opgepakt na ongeregeldheden bij een café in de Karrenstraat*.

Rond 3.00 uur ontstond die morgen bij een café in de Karrenstraat een vechtpartij. Portiers probeerden een groep buiten te zetten die overlast bezorgde. Hierop ontstond een worsteling waarbij portiers werden geslagen. Ook twee agenten werden geslagen toen ze te hulp schoten. In totaal deed de politie in de Karrenstraat en later ook bij de parkeergarage Wolvenhoek  tien aanhoudingen naar aanleiding van deze openlijke geweldpleging.
Twee vrouwen van 25 en 26 jaar uit respectievelijk Tilburg en Schijndel werden aangehouden voor het mishandelen van een portier en vervolgens nog acht mannen variërend in leeftijd van 22 tot 27 jaar uit Schijndel, Oisterwijk, Haaren en Utrecht. Alle verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

*Jan van Son zegt expliciet dat het geen zaak was van hem die iets met dit incident te maken heeft gehad, noch de Carrousel, noch Jij & Ik, noch Ushiwawa was er bij betrokken.