Automobilist rijdt door na dodelijke ongeval / dader opgepakt

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-04-2015 | Gewijzigd op: 13-04-2015
Bericht van 6 april 2015 Dader aanrijding met dodelijke afloop opgepakt.
Zondagmiddag 5 april 2015 heeft de Bossche politie de -vermoedelijke - dader van de aanrijding met dodelijke afloop opgepakt. Het is een 21-jarige Bosschenaar, die doorreed na de aanrijding op de Harendonkseweg, waar hij in de nacht van 4 op 5 april 2015 bij het inhalen frontaal op de 26- jarige bromfietser  Rolf Zwart in reed. De auto die elders inbeheerd achterbleef, raakte duidellijk beschadigd en leidde naar he  tadres van de jonge automobilist.

Bericht van 5 april 2015: Doorrijden na ongeval
In de afgelopen Paasnacht, van 4 op 5 april 2015, werd tegen vier uur op de Harendonkweg nabij de Donksedreef een bromfietser aangereden met dodelijke afloop. Een ooggetuige waarschuwde de politie. Bij aankomst was de man al overleden. De politie, die direct een sporenonderzoek instelde, maakte pas later bekend dat het ging om een 26-jarige man uit Rosmalen.De op deze hoogte tamelijk rechte Harendonkweg, waar een automobilist, met dodelijke afloop,
een bromfietser aanreed.
[Middenin de foto:] Er ligt langs de weg
een bloemboeket ter herinnering aan dit ongeval.


Op de achtergrond gaat de Harendonkweg
het viaduct  'Balkweg' in de Maasrouteweg onder door
.

foto © paul kriele,  13 april 2015.

Enige tijd later werd in de Abdijenlaan een zwaar beschadigde personenauto aangetroffen. Niemand was bij het voertuig aanwezig. De politie heeft ten behoeve van het onderzoek het voertuig laten takelen.
De politie zoekt nog naar de toedracht van het ongeval en is naarstig op zoek naar de automobilist die is doorgereden.
De recherche vraagt getuigen zich te melden: via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.