Ut Gebakje viert -na bijna doodervaring in 2015- zijn derde verjaardag

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-05-2018 | Gewijzigd op: 21-05-2018
Met veel publiek en oude [drie jaar geleden] steubetuigers] vierde Ut Gebakje [Ruud van Rosmalen] op pinkstermaandag 21 mei 2018 zijn derde verjaardag.
Na een  bijna doodervaring en dankzij een reanimatie van een uit een traumaheli aangevoerde dokter, revalideerde Ut Gbakje drie jaar geleden [op vier dagen na..] kort erop en begon een derde leven... 


Bericht van 25 mei 2108 Met dokter uit traumaheli  'Ut Gebakje' in Korte Putstraat  gered
Maandagavond 25 mei 2015 /circa 22.00 uur heeft een met de traumaheli aangevoerde dokter [met apparatuur aan boord] een gast *van restaurant Zoete Lief in de Korte Putstraat proberen te redden. De man had zich in het eten verslikt, zoals de media, BD* en Omroep Brabant*, meldden. Omstanders probeerden de man te reanimeren, totdat de dokter per politiesurveillance, vanaf de hoek Pettelaarseweg, arriveerde.  De patiënt *is daarop met de dokter per ziekenwagen naar het JB-ziekenhuis vervoerd.
De heli, die landde op de vaste plek op de hoek Zuidwal /Pettelaarseweg, is na deze calamiteit terug naar de basis gevlogen.
* Ut Gebakje
Een bron meldt ons dat het ging om Ruud van Rosmalen, bijgenaamd 'Het gebakje'. Van Rosmalen was een van de ex- Dansmariekes.De carnavalsgroep hief zich 15 februari j.l. met een dance-act op het Minderbroedersplein op.
Het frappante is ook nog dat Ruudje, die een ster in het koken is, jaarlijks thuis gaat koken bij de winnaar van de Bossche bridgedrive.
Pinksteren 2018
Ut Gebakje vierde op
Pinkstermaandag  2018  
zijn derde verjaardag..
Pinksteren  2015
Ruud van Rosmalen, bijgenaamd
 Ut Gebakje, zelf een ster in het koken,
die zich op maandagavond 25 mei 2015
bij zijn favoriete
restaurant bijna stikte in een stuk vlees
.


foto © paul kriele, 15 februari 2014.
 
Het terras van restaurant
Zoete Lief in de Korte Putstraat
.


*Patiënt is opgeknapt

Het Brabants Dagblad meldt dinsdagmorgen 26 mei 2015,  dat het niet zeker was of de man gestikt was in het eten, of een hartaanval kreeg.
De patiënt, die blijkt een vast bezoeker van het restaurant te zijn, heeft 's nachts vanuit het ziekenhuis de eigenaar van Zoete Lief gebeld om te zeggen dat het goed met hem gaat...


Terug naar boven