Eigenaresses coffeeshop aangehouden in drugsonderzoek

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-07-2015 | Gewijzigd op: 25-07-2015
De politie hield dinsdagochtend 21 juli 2015, kort na 6.00 uur twee Bossche vrouwen (67 & 34 jr.) aan. Een van hen is de eigenaresse. van de coffeeshop Meet Point*. Dat gebeurde in een onderzoek naar een coffeeshop in de Hinthamerstraat waar meer dan de toegestane voorraad, namelijk ' een handelsvoorraad' drugs, werd aangetroffen.  Aanleiding van dat onderzoek was dat de politie eind juni en begin juli twee mannen aanhield met tientallen kilo's drugs, vermoedelijk bestemd voor de coffeeshop.
 
*Coffeeshop  Meet Point
Uit betrouwbare bron blijkt dat het om de eigenaresse, de veel besproken en in Den Bosch alom bekende, Trudy vL. gaat, voorheen eigenaresse van diverse horecazaken, waaronder in de Postelstraat [hoek Stoofstraat [voorheen Bartje] en
Kasteeltje Meerwijk. De ander is Femke v.L..
-Op 24 juni een 43-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. Hij liep die ochtend bij een controle tegen te lamp op de Brussellaan in zijn woonplaats. In zijn auto vonden agenten ruim 670 gram hennep en bijna 850 gram hasj, vermoedelijk bestemd voor de coffeeshop.

-Op 14 juli werd een 47-jarige Bossche man opgepakt. In zijn woning werd een grote hoeveelheid softdrugs gevonden na klachten over stankoverlast. Bij een controle vonden agenten bijna 28 kilo aan henneptoppen en rond de 17 kilogram aan hasjplakken, waarschijnlijk ook bedoeld als voorraad voor de coffeeshop.