Agenten over de kop, onderweg naar steekpartij kampje Vlijmenseweg

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-05-2016 | Gewijzigd op: 29-05-2016
Twee agenten zijn zaterdagnacht- van 28 op 29 mei 2016- gewond geraakt bij een botsing bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis op de kruising Vlijmenseweg- Deutersestraat.  Ze waren met sirene en zwaailicht onderweg toen ze tegen een auto reden, over de kop vlogen en een verkeerslicht ramden. Ze belandden uiteindelijk op de zijkant op straat.
Behalve de agenten raakte ook de bestuurder van de auto waar ze tegenaan reden gewond. Verder zou nog een automobilist gewond zijn geraakt door rondvliegende brokstukken.
Dat meldt Omroep Brabant.
De agenten waren met spoed onderweg naar een steekpartij* in het nabij gelegen kampje. De ravage was groot:
de zwaailichtbalk van de politiewagen raakte door de klap in z'n geheel losgeschoten. Twee ambulances rukten uit vanwege het ongeluk. De agenten en de andere twee automobilisten zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hun precieze toestand is niet bekend, maar volgens de politie was iedereen aanspreekbaar.

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk. Een woordvoerder liet weten dat er in de loop van zondag mogelijk meer details bekend worden
Bij de steekpartij in de Steenanjerstraat [kamp Vlijmenseweg] raakte een man en een vrouw gewond. Er bleek een ruzie te zijn ontstaan in de relationele sfeer.. Beiden zijn na behandeling door de politie aangehouden.