Drietal aangehouden na vechtpartij in de Visstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-06-2016 Agenten hielden vrijdagochtend 24 juni 2016 drie verdachten aan na een vechtpartij op de Visstraat.
Rond 4.15 uur in de afglopen nacht kwam bij de politie de melding binnen dat ter hoogte van de Sint Janssingel een vechtpartij was geweest. Daar zouden volgens de melder zo’n 20 mensen bij betrokken zijn geweest. Toen agenten ter plaatse kwamen, was vrijwel iedereen vertrokken. Er waren nog een paar personen, die aangaven dat ze kort daarvoor zonder aanleiding door enkele andere personen geslagen waren. Die zouden daarbij gebruik hebben gemaakt van riemen. De benadeelden konden het signalement van enkele verdachten geven.

Agenten hebben in de omgeving naar hen uitgekeken. Op de Halvemaanstraat zagen ze twee mannen lopen die aan de omschrijvingen voldeden. Het waren een 29-jarige Bosschenaar en een man uit Culemborg (leeftijd onbekend) die werden gearresteerd. Op de Boschveldweg werd even later een 28-jarige man zonder bekend woonadres opgepakt omdat hij ook bij de vechtpartij betrokken zou zijn geweest. Het drietal is ingesloten voor verder onderzoek.
De politie sluit meer aanhoudingen niet uit