Sandra N. acht jaar cel na steekpartij Wilgenstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-09-2017 Sandra N., die  in de nacht van dinsdag  28 op woensdag 29 juni 2016 in de Wilengstraat [Graafsewijk] haar man Selim van der H. neerstak en zich zelf verwondde, heeft vrijdagmogen 1 september 2017 acht jaar cel opgelegd gekregen. Dat meldt een redacteur van het Brabants Dagblad. Aanvankelijk [10 augustus 2017] werd nog 10 jaar celstraf geëist. De vrouw beweerde zich niets meer te kunnen herinneren en in een roes haar man in zijn hals te hebben gestoken. Daarna heeft zij zichzelf met een mes verwond. Zij zou jaren lang gebukt zijn gegaan onder psychische en lichamelijke mishandeling.

Bericht van juni 2016  Steekpartij in Wilgenstraat
Vannacht dinsdag  28 op woensdag 29 juni 2016 heeft omstreeks kwart voor vijf  in de Wilgenstraat [Graafsewijk] een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is een man, Selim van der Heijden, overleden en een vrouw zwaar gewond geraakt. Dat meldt het Brabants Dagblad. 
Selim van der Heijden
*3 januari 1977
†   29 juni 2016.

-Rechts: Nog tot de gehele dag is de politie
[Forensische recherche] bezig in de Wilgenstraat
.

foto © politie den bosch, 29 juni 2016.
 

De man werd op de stoep voor een woning aangetroffen. Gewaarschuwde agenten en ambulancemedewerkers constateerden al snel dat de man was overleden. De zwaargewonde vrouw is met een ambulance naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht. De politie start een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) op. Dat gebeurt alleen bij complexe recherche-onderzoeken.
 De politie was vanmorgen nog bezig met een onderzoek naar het incident met dodelijke afloop. Zij richt  zich daarbij op sporen in en om twee woningen in die straat.
Een buurtbewoonster vertelde dat de man op de stoep voor het huis van zijn moeder is gevonden. De 39-jarige man bleek een drugshandelaar te zijn en hij had ook nog een gezin met 5 kinderen en woonde in dezelfde wijk. De gewonde vrouw zou zijn partner zijn. Zij werd in haar woning aangetroffen.


Terug naar boven