Rosmalenaar [55 jr.] aangehouden voor poging tot doodslag

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-08-2016 De politie heeft zondag 21 augustus rond half elf 's avonds een 55-jarige man uit Rosmalen -buiten heterdaad- aangehouden in een woning in de stad. Hij wordt verdacht van poging doodslag/zware mishandeling van een 45-jarige  Bosschenaar. Dat  incident vond in de nacht van woensdag 17 en donderdag 18 augustus in een woning van een vriend in de binnenstad plaats.


Zowel de verdachte als het slachtoffer waren op visite bij die bekende die beiden kenden. Ze bleven er ook slapen. Er zou op een gegeven moment ruzie zijn ontstaan tussen de verdachte en het slachtoffer. Het slachtoffer zou daarbij door de verdachte zwaar mishandeld zijn. De bewoner heeft later op de dag de politie gewaarschuwd.

Bij aankomst trof de politie naast de bewoner het slachtoffer met zwaar letsel aan in de woning. De verdachte was niet meer in de woning. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden overgebracht voor onder andere diverse breuken. Naast een onderbeen- en enkelbreuk, had hij ook een paar ribben en zijn bovenkaak gebroken. Afgelopen vrijdag 19 augustus deed het slachtoffer aangifte. De verdachte is inmiddels ingesloten voor verder onderzoek.