Babbeltruc aan de deur in Zuid en in Kruiskamp

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-10-2016 | Gewijzigd op: 27-10-2016
Op woensdagmorgen 26 oktober 2016, rond  10.00 uur is in de wijk Zuid een 90-jarige vrouw bestolen van haar portemonnee met inhoud. Een man die aan de deur kwam deed zich voor als iemand van een watermaatschappij. Er moest een kraan worden gerepareerd omdat er lucht in de leidingen zat. Het slachtoffer liet de verdachte binnen en toen hij kort daarna verdwenen was, bleek haar portemonnee te zijn weggenomen.

Eerder deze week is er ook al een soortgelijke melding geweest in de Kruiskamp.Toen is er bij meerdere seniorenwoningen aangebeld door een persoon welke zich voordeed als een medewerker van een watermaatschappij. Het is bij ons niet bekend of er toen goederen zijn weggenomen
Signalement 
Man van blanke huidskleur, fors van postuur , ca 1.85 m lang, Ongeveer 50 jaar oud , haarkleur en haardracht is onbekend.
Verder droeg hij een donkere lange jas, en had hij handschoenen aan. Het betrof waarschijnlijk een Nederlandse man.

Vertrouwt u een medewerker die bij u aan de deur komt niet, vraag altijd om een legitimatiebewijs van het bedrijf waar deze persoon werkt. Klopt het niet, laat iemand dan nooit uw woning betreden! Bel vervolgens de politie.