Politie zoekt getuigen na achtervolging ivm brandstofdiefstal

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-11-2016 Vrijdagavond 25 november 2016/ rond 19.45 uur heef de politie een 48-jarige man van onbekende woonplaats na een achtervolging  op de Cederstraat aangehouden.
Getuigen hadden gezien dat de verdachte brandstof had gestolen op de Paardskerkhofweg en met een grijze Renault Megane was weggereden. Even later zagen agenten de auto rijden op de Zangzuigerstraat en gaven de bestuurder een stopteken. De automobilist ging er echter vandoor en er ontstond een achtervolging. Uiteindelijk botste de auto tegen een betonnen paal en kwam tot stilstand tegen een huis op de Cederstraat. De bestuurder probeerde weg te rennen maar kon door de agenten aangehouden worden.


In de auto werden jerrycans en inbrekerswerktuig aangetroffen. De man bleek te rijden met een ongeldig -verklaard- rijbewijs. Ook had de man nog een aantal dagen celstraf open staan. Hij is ingesloten in het bureau voor verder onderzoek.

De politie zoekt  getuigen of mensen die mogelijk schade hebben opgelopen door toedoen van de verdachte. Graag melden bij: 0900-8844.