Bekende Bosschenaar bij inval Stapelen door politie & FIOD opgepakt

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-12-2016 De vorige week woensdag 14 december 2016 is ’s morgens vroeg, bij een actie van de politie en de FIOD, op de Stapelen de Bosschenaar F. L. en diens vrouw L.-K. opgepakt. Bij die inval werd hun hele huis leeggehaald van sieraden, twee dure auto’s, wapens, drugs en al het meubilair, behalve de bedden van de ouders en de twee kinderen. De laatste twee werden bij een zus van G. ondergebracht.

Vughterstraat
De stoet van  limousines
bij het huwelijk van
het bewuste echtpaar op 4  mei 2013.
 

Het echtpaar, dat nog op 4 mei 2013 met veel glamour en poeha [stoet van dure witte limousines voorafgegaan door een koets met vierspan en een vliegtuig erboven met spandoek] in het Bossche stadhuis trouwde werd zaterdag erop weer vrijgelaten.
De 33-jarige echtgenoot kocht gelijk weer nieuwe meubilair en spullen voor de inrichting van hun woning.
De reden van de arrestatie was juist dat de man –zonder werk- in overmatige luxe en rijkdom leefde. Daardoor –en ook ivm het witwassen van geld - was hij bij de belastingen en de politie opgevallen.

Overigens werden woensdag 14 december 2016 ook de 54-jarige Bossche moeder van de 32-jarige echtgenote en haar 70-jarige vriend uit Kerkdriel voor verhoor opgepakt.