Nepagent in Vught actief

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-04-2017 | Gewijzigd op: 02-04-2017

Een 22-jarige automobiliste uit Sint-Michielsgestel heeft zaterdagavond 1 april 2017 bij de politie melding gemaakt van een aanhouding door een nepagent. Op een gegeven moment ontdekte ze onderweg van haar woning naar Vught  ze dat zwart autootje achter haar reed. Op de Haldersebaan zag ze dat haar een stopteken werd gegeven met“Stop politie”.
Daarop zette ze rond 20.45 uur op de Bleijendijk in Vught haar auto aan de kant. Uit het autootje stapte een onbekende man die haar vervolgens uit de auto trok. De vrouw zou zich verzet hebben en werd geraakt door een scherp voorwerp dat de man in zijn handen zou hebben. Hierdoor liep zij enkele krassen op haar lichaam op. Het lukte de vrouw om terug in haar auto te komen, weg te rijden en de politie te waarschuwen. 

De dader zou een blanke man van ongeveer 25 jaar zijn, ongeveer 1.85 meter lang, met een slank postuur. Hij heeft kort zwart gemillimeterd zwart haar en een stoppelbaard en droeg een zwarte trui en een donkere broek. De politie vraagt getuigen zich te melden.