Bossche Broek: Opnieuw onderzoek zaak '51-jarige gewonde vrouw'

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-07-2017 | Gewijzigd op: 10-08-2017

Opnieuw forensisch en sporen onderzoek in Bossche Broek nav aangetroffen gewonde vrouw.
Op zondagmorgen 14 mei 2017 werd in een weiland aan de Donkerhooiweg een gewonde vrouw aangetroffen. Zij zou daar tussen 04.00-08.00 uur ernstig -onder meer aan het hoofd- gewond  zijn achtergelaten.

Vrijdagmorgen 14 juli 2017  zijn  de technsche recherche en forensisch specialisten van 10.30 uur  opnieuw met een onderzoek ter plekke bezig. Deze vrijdagmorgen vanaf 10.30 uur en ook gisteren donderdag 13 juli vloog een heli van de politie boven het Bossche Broek.
Enkele mannen in witte overalls en een begeleidend inspecteur onderzoeken vanuit een keet die er staat, de plek waar de vrouw twee maanden geleden werd gevonden.
Intussen is het al twee maanden geleden en zijn er ook al flinke hoosbuien over het land getrokken. 

Bossche Broek /Donkerhooiweg

Met rood omrand gebied: de locatie van het misdrijf.

Onderin nagenoeg even
rechts van het midden. Dat is
De Donkerhooiweg, een zij-zand-pad van de Sterrenboschweg.

Bovenin de Zuidwal.

.....................................................
 


De politie meldt  over dit aanvullend onderzoek:

Het onderzoek naar de zwaar gewonde vrouw die op 14 mei jl. op de Donkerhooiweg werd gevonden is nog steeds in volle gang. Het onderzoeksteam heeft aanknopingspunten waaruit blijkt dat er extra forensisch onderzoek nodig is.
Rechercheurs zullen vrijdag 14 juli starten met het aanvullend onderzoek.

Uiteraard neemt de politie deze zaak zeer hoog op. We willen nogmaals iedereen die informatie heeft over deze zaak en dit nog niet met ons gedeeld heeft, oproepen zich direct te melden.  Houd deze site goed in de gaten. We zullen uiterlijk woensdag 19 juli 2017 een update plaatsen over de bevindingen van dit onderzoek.  

>>Zie voor uitgebreid tekst- en fotoverslag op politie.nl: Update dinsdag 30 mei 2017 
Het onderzoek naar de vrouw die op 14 mei jl. gewond werd gevonden in Het Bossche Broek is nog steeds in volle gang. Het team ontving in totaal 28 meldingen van mensen die in het gebied waren of andere informatie wilde delen. Momenteel worden al deze meldingen verder uitgezocht.


Donkerhooiweg
De onderzoeksplek, een
weiland langszij de Donkerhooiweg in het Bossche Broek.


foto's © paul kriele, 14 juli 2017.
.........................................................
 


Bericht van 16 mei 2017 Opnieuw oproep getuigen in zaak Gewonde vrouw in weiland Donkerhooiweg
De Bossche politie vraagt al degenen die zondagmorgen 14 mei 2017, tussen 4 .00 en 08.00 uur in het Bossche Broek zijn geweest , of als bedevaartganger op weg naar de St. Jan, of als natuurwandelaar of als vogelaar zich te melden voor een eventuele getuigenis in de zaak van de 51- jarige gewonde Bossche  vrouw. Dat meldt het programma  Opsporing verzocht van maandagavond 16 mei 2017.

Die oproep volgt uit het feit dat het sporenonderzoek van recherche en vanuit de politiehelicopter niets heeft opgeleverd.

Rechercheonderzoek langs de Hooidonkweg in het Bossche Broek, waar zondagmorgen 14 mei 2017  een gewonde vrouw van 51 jaar werd aangetroffen.
 
Bord met oproep voor getuigen
rond de zaak van de gewonde vrouw
.

foto's © politie,. 19 mei 2017.

De vrouw die hoofdsletsel opliep en in het JB-ziekenhuis ligt, kan zich niet herinneren, noch hoe ze daar terecht is gekomen, noch wat er met haar en door wie het geweld jegens haar is gebeurd.
De vrouw, die al vaker  zoals ze de politie vertelde, voor de rust en de natuur in het Bossche Broek komt, is na het geweld dat die nacht op haar is gepleegd, weer aanspreekbaar,  maar haar geheugen laat haar wat die morgen betrteft, in de steek.
De politie is er zeker van dat het letsel dat haar is toegebracht ook op die plek langs de Donkerhooiweg is gebeurd.
Ze vraagt eventuele getuigen zich te melden via 0800-6070.
 
Bericht van Zondag 14 mei 2017 Gewonde vrouw in BosscheBroek aangetroffen in wei langs Donkerhooiweg
De politie en recherche is momenteel, zondagmorgen 14 mei 2017, [al vanaf 08.00 uur]  en nu 11.30 uur bezig met sporenonderzoek langs de Donkerhooiweg in het Bossche Broek. Bij een bosschage langs dat polderweggetje  werd door een passerende wandelaar vanmorgen een gewonde vrouw aangetroffen. De politie geeft op dit moment geen feiten prijs van deze zaak. Er vliegt al wel een politieheli over de locatie voor sporenonderzoek.

De politie meldt- na onderzoek door de recherche, die ook met speurhonden de omgeving heeft afgezocht, dat het gaat om een 51-jarige vrouw uit  Den Bosch, die waarschijnlijk door een misdrijf daar of elders gewond is geraakt.

Bossche Broek de Donkerhooiweg waar een wandelaarzondagmorgen 14 mei rond  8.30 uur een gewonde aantrof.
foto © paul kriele, 14 mei 2017./11.30 uur
................................................................... 
 Terug naar boven