Op Zuidwal verongelukte Berlicumse motorrijder Ton S.[61 jr.]overleden

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-06-2017 | Gewijzigd op: 03-06-2017
De 61-jarige Berlicumse motorrijder Ton S., die donderdagavond 1 juni 2017 om half negen op de Zuidwal in een slip raakte, tegen een stoeprand aanreed, en over de kop sloeg, is vrijdagmiddag  2 juni 2017, na nog naar het Tilburgse Elisabethziekenhuis te zijn overgebracht, aan zijn verwondingen [zwaar hersenletsel] overleden. De politie roept getuigen op die bij dit ongeluk ook een andere motorrijder zouden hebben gezien.

Bericht van 1 juni 2017: Motorrijder op Zuidwal verongelukt/ zwaar hersenletsel
Rond half negen donderdagavond 1 juni 2017 raakte door nog onbekende oorzaak een motorrijder, die met hoge snelheid over de Zuidwal reed,  verongelukt met zwaar hersenletsel als gevolg en een motor die total loss raakte.
Mogelijkerwijs ging het om een snelheidsmanoeuvre of mogelijk kontakt met een andere motorrijder. Kort erop  raakte de motorrijder de stoeprand, vloog van de motor af, ging over de kop en kwam -na geraakt te zijn door een boom- in de groenstrook terecht.

  GGD-broeders geven aan het 61-jarige slachtoffer eerste traumahulp.


foto © paul kriele, 1 juni 2017 .
.,................................................................

GGD-broeders gaven de 61-jarige man eerste traumahulp. De politie heeft de Zuidwal langdurig voor technisch onderzoek afgezet. De motor is door een sleepdienst meegenomen. 

   
De situatie in de flauwe bocht op
de Zuidwal. De GGD broeders  dragen,
na stabilisatie, het slachtoffer naar de ambulanc
e.

foto's © paul kriele,  1 juni 2017.