Frontale botsing Vlijmenseweg-in-aanleg

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-04-2009 | Gewijzigd op: 11-04-2009
Op de Vlijmenseweg botste vrijdagavond 10 april 2009/rond elf uur twee auto’s frontaal tegen elkaar. Zoals bekend heeft de –versmalde -weg momenteel, vanwege de nieuwbouw ziekenhuis en aanleg Randweg, verkeersgeleidingen. Bij die aanrijding, die gebeurde tussen het ziekenhuis en het kruispunt Helftheuvelweg, raakten de bestuurders, een man en een vrouw [identiteiten onbekend], ernstig gewond. De man, die bekneld raakte, moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. De traumaheli kwam ter plaatse. Maar de slachtoffers werden toch per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.
Bron: Politiebericht van kort na het ongeval en van de brandweer.

Bericht geactualiseerd dd. 11 april 2009:
Gewonden frontale aanrijding Vlijmenseweg nog in ziekenhuis
De 27-jarige man uit Valkenswaard en de 29-jarige Haagsche vrouw, die vrijdagavond bij een frontale botsing op de Vlijmensewetg gewond raakten, verblijven allebei nog in het ziekenhuis. Hun toestand is zodanig dat verhoor nog niet mogelijk is. 
Getuigen verklaarden, dat de vrouw die richting Den Bosch reed door nog onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht kwam, waar de Valkenswaarder haar tegemoet kwam gereden. Brandweerlieden zijn bijna twee uur bezig geweest om hem uit het voertuig te bevrijden.