Twee overvallen tijdens carnaval /10 illegale taxichauffeurs beboet

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-03-2019 | Gewijzigd op: 05-03-2019
Update van bericht dd. 3 maart 2019 Twee overvallen en tien illegale taxichauffeurs beboet  
De politie heeft maadagmiddag  4 maart 2019 de vermoedelijke dader van de twee overvallel, zoals hieronder vermeld, opgepakt. Het is een19 -jarige Bossche knaap. 

Twee overvallen en tien illegale taxichauffeurs
In Oeteldonk zijn met carnaval twee overvallen gebeurd. De eerste vond vrijdagavond 1 maart 2019 plaats. In de Mgr. Diepenstraat werd Cafetaria De Tourist overvallen. De dader, die eerst al zich kwam oriënteren, kwam even later terug en bedreigde met een wapen het personeel. Het is niet bekend hoeveel de buit is.  Het vreemde is dat noch de bovenbuurman, noch de politie, die  aan de overkant bezig was met een alcoholcontrole, iets heeft gemerkt.
De tweede overval  gebeurde zondag 3 maart 2019  in de vooravond in de Supercoop aan de Buitenpepersdreef. Daar kwam om kwart voor zeven een man binnen met een zwarte pet op en een zwarte sjaal om die het personeel met een mes bedreigde.De dader is te voet met onbekende buit  ontkomen. 
Op zaterdagavond 2 maart 2019 heeft de politie 10 illegale taxichauffeurs [acht mannen en twee vrouwen]  aangehouden.  Ze reden illegaal in Den Bosch waar ze niet geregistreerd stonden. De chauffeurs  moeten voor de rechter verschijnen en riskeren een boete van € 4.300 wanneer ze binnen twee jaar nog eens deze overtreding begaan.