Bij actie van politie tegen hennep hennepkwekerij ontdekt

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-01-2020
Vandaag, 16 januari 2020 is de gemeente samen met de politie een actie gestart tegen de illegale wietteelt en drugshandel. Bij  de eerste inval was het al raak:  In een woning aan de Fuutlaan werden 550 hennepplanten gevonden. Planten en de kweekapparatuur werden meteen vernietigd. De politie doet verder onderzoek. Omdat het vermoeden van witwassen bestaat, zijn verschillende luxe goederen auto's, sieraden en huishoudelijke apparatuur] in beslag genomen.  Ook werden een paar aquariums met koraal [illegaal bezit]
 in beslag genomen.
De actie van politie en gemeente loopt in de stad nog de hele dag.
Drugshandel is voor criminelen een manier om veel geld te verdienen. Ook ontregelt het de samenleving, zegt burgemeester Jack Mikkers die de burgers de zekerheid wil geven te wonen in een veilig huis, een veilige straat en in een veilige buurt. Daar hoort een drugspand niet thuis. Denk ook aan brandgevaar en giftige stoffen. Achter dit soort drugspanden zit vaak een wereld van criminaliteit.

Meld Misdaad Anoniem als u het vermoeden heeft dat er in uw wijk iets niet klopt. Ga nooit zelf op pad ! Meer minfo: www.meldmisdaadanoniem.nl.