Woning aan de Geulweg op slot na politie-inval in oktober 2020

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-05-2021 | Gewijzigd op: 04-05-2021


Burgemeester Jack Mikkers laat woning aan de Geulweg, die op 12 oktober 2020 werd binnengevallen, voor drie maanden op slot doen.
Daar werden toen wapens (waaronder een vuurwapen), een groot geldbedrag en soft- en harddrugs aangetroffen.

Ook is een loods in Nuland, waar in maart een hoeveelheid harddrugs werd aangetroffen, door de burgemeester voor onbepaalde tijd gesloten. Dit omdat hier sprake is van herhaling van een strafbaar feit binnen vijf jaar.
Burgemeester Jack Mikkers: “Veiligheid en leefbaarheid zijn onlosmakelijk verbonden met een gastvrije gemeente. Mensen die de regels overtreden zoals handel in verdovende middelen, pakken we aan.”

Bericht van 12 oktober 2020 Inval politie o.a. in woning aan de Geulweg
De politie heeft met hulp van de Landelijke eenheid maandagmorgen vroeg 12 oktober 2020 vier huizen in de stad doorzocht. Bij die actie, waarbij een pantserwagen [bearcat] werd ingezet, werden vier man opgepakt.De percelen lagen aan de Geulweg, Oreliostraat en het  Woonwagencentrum aan de Vlijmenseweg. Het pantservoertuig was nodig  gezien er een huis extreem goed beveiligd was. De inval had te maken met een langdurig onderzoek naar drugs.  Dat meldt Dtv. dd.12102020.