Bossche zakenman [50 jaar] omgekomen bij aanrijding door autodief

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-08-2021 | Gewijzigd op: 04-08-2021
Bloemen kransen en gedenkteksten liggen bij de boom waar Peter Stolzenbach zondagmorgen 1 augustus 2021 verongelukte. foto © henk van esch, 2 augustus 2021.

Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden 

Wij zijn intens verdrietig dat na een werkzaam leven vol zorg en toewijding voor zijn gezin en allen die hem dierbaar waren geheel onverwacht van ons is heengegaan mijn lieve man en onze trotste papa, broer en zoon 

Onze winkel is vanaf morgen weer geopend en daar kun je in het Tuincafe een condoleance achter laten.
Ook is dit online mogelijk https://memori.nl/gedenkplaats/peter-stolzenbach/

Van Peter wordt afscheid genomen zaterdag 7 augustus 2021 om 14.00 uur, waar bij Tuincentrum Groenrijk een ere haag wordt gevormd.

Bericht van zondag 1 augustus 2021: Mede directeur Tuincentrum Groenrijk Peter Stolzenbach bij auto-ongeluk gedood 
 
Peter Stolzenbach,
mede directeur
van tuincentrum Groenrijk.


*2-1-1971
+ 1 augustus 2021.


foto © henk van esch.
.............................................

Zondagmorgen 1 augustus 2021, rond half negen, is bij een botsing op de kruising Hervensebaan-Bruistensingel Peter Stolzenbach [50 jaar] om het loeven gekomen. De mededirecteur van  tuincentrum Groenrijk werd zijdelings met zijn auto aangereden door een op de vlucht zijnde automobilist, een 43-jarige man uit Geldrop. De aangereden Bossche zakenman was op slag dood.
De snel aanwezige politie kon de man uit Geldrop daar aanhouden. Hij werd onder begeleiding naar het JBZ vervoerd. De wagen waarmee he  ongeluk gebeurde was diezelfde morgen op de N279 bij Erp gestolen. De bestuurder moest zijn Range Rover aan deze man uit Geldrop afgeven.

Camera’s ter plaatste kunnen de politie helpen bij een nader onderzoek van dit voor de Bosschenaar fatale ongeluk. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept. 
Tuincentrum Groenrijk was zondag en maandag  'wegens familieomstandigheden gesloten'.

foto © henk van esch, 1 augustus 2021.


Terug naar boven