Zwaar ongeval in pand hoek Peperstraat- Parade

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-10-2022 | Gewijzigd op: 29-10-2022
Bericht van 14.30 uur  Ongeval in pand Peperstraat hoek Parade. 
Uit een mededeling van de politie blijkt dat het ging om twee bouwvakkers die aan de achterkant van het pand naar beneden zijn gevallen. Of van een steiger of van een trap, aldus de lezing van de politie. Hun toestand is stabiel.
De een heeft rugletsel en de ander aan schouder en arm. Het gaat om een 16-jarige leerling uit Vlijmen en een 58-jarige leermeester uit Berlicum.
[Bon Dtv, 23102022]

 Bericht van 14.10 uur Ongeval in pand Peperstraat hoek Parade
In het hoekpand Peperstraat 2 -Parade 14 moet op vrijdag  21 oktober 2022 een zwaar ongeval zijn gebeurd. Er kwamen drie brandweerwagens en drie ziekenwagens op de plaats van het ongeval af. Dat gebeurde kort na 14.30 uur. Ook een trauma heli hield zich in de lucht boven de Parade paraat en landde tenslotte in de oksel van de Zuidwal met de Pettelaarseweg, in het Bossche Broek.Deze heli heeft altijd een arts als bemanning.
Het hoekpand, vroeger van notaris Rits en daarna een bankgebouw, is de laatste jaren zeker al drie  keer enorm verbouwd. Telkens kort nadat  een nieuwe eigenaar het had gekocht. Daar zijn miljoenen in omgegaan. Dit keer nam aannemersbedrijf Drijvers het karwei aan. 
in verbouw op hoek Parade Peperstraat 2. Behalve drie politieauto's kamen er ook drie brandweerwagens en drie ziekenwagens op de plaats van het ongeval af. De  mannen van de hulpdiensten liepen allen naar binnen.
foto's © paul kriele, 21 oktober 2022.
genklwart voor 14.00 uur