Diverse aanhoudingen ivm belediging en bedreiging

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-02-2010 Tot nu toe heeft de politie geen ernstge zaken meegedeeld. Het schijnt met carnaval rustig te zijn geweest in Oeteldonk.

Politieberichten over de nacht - van vrijdag 12 op zaterdag 13 februari 2010.

-Rond middernacht zijn op de Parade drie Bosschenaren (19, 19, 17) en een man uit Wadenoijen (18) aangehouden. Ze werden uit een café gezet en gingen buiten met elkaar op de vuist. Ze zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. 
-In  de Visstraat is om 3 uur een 26-jarige man uit Den Dungen aangehouden voor het beledigen van agenten. Hij vond het nodig om bij het passeren van een dienstvoertuig de agenten uit te schelden. De man is aangehouden.
- Om even over 1 uur is op de Parade een 23-jarige man uit Sint Michielsgestel aangehouden. Hij had in een café een 24-jarige Bosschenaar in zijn gezicht geslagen. Hij is meegenomen naar het bureau. 
- In  het Tweede Korenstraat zijn om 2.15 uur drie mannen aangehouden voor het bezit van harddrugs. De mannen, twee Bosschenaren van 25 en 31 en een 30-jarige man zonder vaste woonplaats zouden in een café hebben gebruikt. De mannen werden gefouilleerd en hadden alle drie zakjes met drugs bij zich. Ze zijn ingesloten. 
- Een 31-jarige buitenlandse man zonder woonplaats is om 1 uur op de Parade aangehouden. Hij viel mensen lastig en werd door agenten weggestuurd. Toen hij niet wilde vertrekken werd hij aangehouden. Op het bureau bleek dat de man geen geldig verblijfsdocument had. Hij is overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie.

Politieberichten van zaterdag 13 op zondag 14 februari 2010.
-Rond 18.00 uur op zaterdagavond is een 53-jarige Bossche vouw aangehouden voor mishandeling. De vrouw was lastig in een café aan de Wolvenhoek. Ze werd door een medewerker naar buiten begeleid. De vrouw ging door het lint en sloeg en krabde de medewerker. De vrouw is aangehouden en ingesloten. 
-In de Talent Factory aan de Buitendijk is zaterdagavond rond 22.30 uur een 25-jarige man uit Utrecht aangehouden voor het bezit van harddrugs. De portier hield hem aan en droeg hem over aan de politie. Bij controle bleek de man drie zakjes harddrugs bij zich te hebben.
-Bij een café aan de Krullartstraat is om net na middernacht een 22-jarige man uit Meerkerk aangehouden. De man werd agressief toen hij het café niet in mocht. Hij begon te schelden en sloeg de portier. De portier kon de man aanhouden en overdragen aan de politie.
-Rond 01.00 uur is een 18-jarige jongen uit Nieuwkuijk aangehouden in een uitgaansgelegenheid aan de Karrenstraat. Hij had tegen de bar geschopt waardoor er schade was ontstaan. De portier hield de man aan en droeg hem over aan de politie. 
-Op de Parade is om half twee een 17-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij had in een café een medewerker bedreigd en werd buiten gezet. Hier was hij het blijkbaar niet mee eens en sloeg de portier. Agenten die ter plaatse waren hebben de man aangehouden.
-Op het Stationplein zijn even voor twee uur drie mannen aangehouden voor het mishandelen van een buscontroleur. De verdachten zijn een 32-jarige man uit Budel-Dorplein, een 31-jarige man uit Rosmalen en een 31-jarige man uit Helmond. De drie zaten in de bus zonder geldig vervoersbewijs. De controleur gaf aan dat ze een kaartje moesten kopen of de bus moesten verlaten. Toen ze geen kaartje kochten, wilde de controleur de mannen de bus uitzetten. Hierop werden de verdachten agressief en schopte de man. Gealarmeerde agenten hebben de drie mannen aangehouden.
-Inde Karrenstraat zijn rond 02.00 uur twee 28-jarige mannen uit Utrecht aangehouden. De twee werden door beveiliging uit een café gezet waarop een van de mannen een mes trok en een beveiliger hiermee bedreigde. Gealarmeerde agenten hielden de verdachte aan. Hierop bemoeide de andere Utrechter zich met de aanhouding door een agent vast te pakken. Ook hij werd aangehouden en zijn beide overgebracht naar het bureau. 
- Rond half 4 is in de Karrenstraat een 25-jarige man uit Veen aangehouden voor belediging. Hij vond het nodig om surveillerende agenten uit te schelden. De man werd aangesproken en kon zich desgevraagd niet legitimeren. De man is meegenomen naar het bureau.


Terug naar boven