Arrestatie in zaak 'lijk in auto Hoge Slagen'

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-04-2010 | Gewijzigd op: 27-04-2010
Bericht 26 april 2010 Opnieuw arrestatie moord  Hoge Slagen
In het onderzoek naar de dood van de 49-jarige Bosschenaar Recep Namli, wiens lichaam op donderdag 18 maart op de Hoge Slagen werd aangetroffen, heeft het rechercheteam zondagavond een tweede verdachte aangehouden. Een 25-jarige inwoner van Cuijk werd nabij het centrum van zijn woonplaats opgepakt. Hij is inmiddels in verzekering gesteld. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de Bosschenaar.
De 24-jarige Bosschenaar, die vrijdag 23 april werd aangehouden in deze zaak, wordt maandag voorgeleid bij de rechter commissaris.
Het lichaam van de 49-jarige man uit 's-Hertogenbosch werd aangetroffen in zijn eigen auto. Hij was al sinds 28 januari als vermist opgegeven. Het bleek al snel dat de auto al enkele weken op betreffende parkeerplaats stond. De politie startte direct een grootschalig rechercheonderzoek. Medewerkers van het NFI deden op de Hoge Slagen in samenwerking met de technische recherche uitgebreid onderzoek. Op het lichaam werden geweldsporen aangetroffen.


Bericht 23 april 2010
Gisteren, donderdag 22 april 2010,  is door de politie een  24-jarige Bosschenaar in zijn huis aangehouden.De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de dood van de 49-jarige Bosschenaar Recep Namli, wiens lijk op donderdag 18 maart 2010 in een geparkeerde -eigen- auto bij de flat op de Hoge Slagen werd aangetroffen.Op het lichaam werden geweldsporen aangetroffen.  Het slachtoffer werd al sinds 28 januari 2010 als vermist opgegeven.

Het onderzoek is nog in volle gang en er wordt niet uitgesloten dat meer aanhoudingen volgen.