Overval juwelier Hinthamerstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-06-2010 | Gewijzigd op: 24-06-2010
 Vanmiddag - donderdag 24 juni 2010- hebben drie mannen geprobeerd juwelier Ton vanGrinsven in de Hinthamerstraat te overvallen. Om één uur kwamen er plotseling drie gemaskerde mannen de winkel binnen rennen. Het personeel vluchtte in paniek de tuin van de winkel in. De drie mannen zijn daarop de winkel weer uitgerend. Zover het er nu naar uit ziet hebben ze geen buit meegenomen. Ook is niet gebleken dat de mannen wapens bij zich hadden.
De overval trok veel publiek aan en enkele mensen zijn achter de daders aangerend. De politie heeft in de binnenstad van 's-Hertogenbosch een zoekactie gehouden maar de mannen niet meer aangetroffen. 

De magere kort geknipte mannen waren alle drie ongeveer 1.80 m lang en hadden een Oost Europees uiterlijk. Eén had witte sportschoenen aan, één had een blauwe tas bij zich. Eén droeg een net zwart pak.
De recherche heeft enkele getuigen gesproken maar verzoekt mensen die iets gezien hebben of meer weten over de overval of de mannen contact opnemen met de recherche in 's-Hertogenbosch via 0900-8844 of anoniem via M op 0800-7000.