3 Vughtenaren aangehouden na opzettelijk ongeval

Printerversie
Gepubliceerd op: 25-07-2010 | Gewijzigd op: 25-07-2010
Vanmorgen zondag 25 juli 2010/ 4.00 uur zijn drie Vughtenaren [25, 25 en 26 jr.] aangehouden voor het opzettelijk veroorzaken van een ongeval met gewonden op de Van der Does de Willeboissingel en het daarna zondermeer wegvluchten.

Enkele getuigen hebben tegenover de politie dat incident gemeld. 

Bij die aanrijding liep een 19-jarige vrouw uit Rosmalen een flinke hoofdwond op en een 22-jarige man uit Amstelveen een open beenbreuk. De slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Blijkbaar hadden zij eerder die avond onenigheid met elkaar gehad.
De Vughtenaren zijn per auto weggevlucht  zonder zich over de slachtoffers te bekommeren. Even later werd de beschadigde auto leeg aangetroffen op de hoek Boschveldweg/ Boschdijkstraat.

Na een analyse van de Verkeersongevallendienst  kon mede  op basis van het kenteken, een van de Vughtenaren worden opgespoord. De andere twee hebben zich daarop op het bureau gemeld. De derde - getraceerde - verdachte meldde zich even later ook op het bureau. Hij zou hebben gereden en onder invloed zijn geweest. Alle drie zitten vast.