Ernstige ongevallen op wegen rond Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-08-2010 | Gewijzigd op: 10-08-2010
Vanavond -maandag 9 augustus 2010 - is om even over tien uur bij een eenzijdig ongeval een 32-jarige automobilist uit Haarsteeg  bij Treurenburg om het leven gekomen. De bestuurder kwam uit de richting van 's-Hertogenbosch en is door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. Vermoedelijk heeft de auto een lantaarnpaal geraakt en is op het fietspad terecht gekomen waar de bestuurder uit de auto is geslingerd. Het voertuig is daarna nog een stuk doorgeschoven. Verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek op de plaats van het ongeval.

Vanmiddag -even voor 4 uur - gebeurde op de rondweg A2, nabij de afslag A59 naar de Maasroute, eveneens een eenzijdig ongeval. Daarbij is een 23-jarige automobilist uit Tilburg ernstig gewond geraakt doordat hij om onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en van het talud afduikelde. De Tilburger wilde komend vanuit Eindhoven de afslag nemen. 
De automobilist is met zwaar hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie zoekt getuigen 0900-8844.