Signalement zakkenrollers op Omroep Brabant-tv

Printerversie
Gepubliceerd op: 25-10-2005 De twee mannen/jongens die de afgelopen zomer met de gestolen pasjes van beroofde passanten, geld opnamen bij het loket van de Rabobank op het Burg.Loeffplein.
 In Omroep Brabant toont in haar programma ‘Opsporing Verzocht’ foto’s van twee zakkenrollers die in de afgelopen zomer in de stad actief waren. Het zijn een blanke jongen van circa 1.70 m en een iets getinte langere man met zwart haar en bakkenbaarden van 1.85 m, waarschijnlijk afkomstig uit Zuid/Oost–Europa [Slavisch land]. Ze hebben diverse personen van hun portemonnee beroofd en vervolgens met de gestolen pasjes geld opgenomen.
 
De twee mannen/jongens die de afgelopen zomer met de gestolen pasjes van beroofde passanten, geld opnamen bij het loket van de Rabobank op het Burg.Loeffplein.

Omroep Brabant toont in haar programma ‘Opsporing Verzocht’ foto’s van twee zakkenrollers die in de afgelopen zomer in de stad actief waren. Het zijn een blanke jongen van circa 1.70 m en een iets getinte langere man met zwart haar en bakkenbaarden van 1.85 m, waarschijnlijk afkomstig uit Zuid/Oost–Europa [Slavisch land]. Ze hebben diverse personen van hun portemonnee beroofd en vervolgens met de gestolen pasjes geld opgenomen. De foto toont hen bij de geldautomaat van de Rabobank op het Burg. Loeffplein