Verdachte schietincident Graafsweg nadert ontknoping

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-09-2010 | Gewijzigd op: 30-06-2015
Op de kruising Graafseweg/Grobbendoncklaan vond een verdacht schietincident plaats tussen de inzittenden van twee personenauto's.
foto © paul kriele, 31 augustus 2010.
 
De politie heeft woensdagochtend tussen 04.00 uur en 06.00 uur op de A59 t.h.v. Geffen een 23-jarige Ossenaar aangehouden. Bij hem zat een 26-jarige Spanjaard in de auto, die ook is aangehouden. Tevens werden drie Bosschenaren (20, 23 en 25 jaar) in hun woningen aangehouden.
Zij worden verdacht betrokken te zijn gewest bij de confrontatie tussen twee personenwagens op het kruispunt Graafseweg/Grobbendoncklaan waarbij zou zijn geschoten.
In de woningen van de verdachten worden  met inzet van speurhonden  [wapenbezit] woensdagmorgen huiszoekingen verricht. Het gaat om 7 percelen in Oss en Den Bosch. In de woningen werden een hoeveelheid hasj, en twee slag- en steekwapens gevonden en in geslag genomen. Een van de verdachten werd door medewerkers van de belastingdienst betrapt op het niet betalen van een aanslag en daarom werden daar enkele sieraden in beslag genomen. 
De politie is nog op zoek naar een verdachte. 

 zie bericht dd. 30 augustus 2010 schietincident