Oude Dieze/Triniteitstr. scooter frontaal op auto

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-11-2010 | Gewijzigd op: 09-11-2010
Vanmiddag dinsdag 9 november 2010 - tegen twee uur - botste een scooter, afkomstig van de Triniteitstraat, bij het afremmen op een auto, komende vanaf de Pettelaarseweg-Zuidwal, gebotst. Aanvankelijk leek het er op dat de scooterberijdster zwaar gewond was. Maar in het ziekenhuis vielen de verwondingen mee.
De Technische Verkeersdienst van de politie heeft het ongeval nog in onderzoek.

De kruising Oude Dieze-Triniteitstraat, waar tegen 2 uur  op 9 november 2010 een scooter frontaal op een auto botste. foto © paul kriele, 9 november 2010.

Officieel politiebericht van 9 -11-2010 om 16.30 uur 
Bij een aanrijding tussen een auto en een bromfiets ! op de Triniteitstraat is dinsdagmiddag een 16-jarige Vlijmense  gewond geraakt. Het slachtoffer reed op haar bromfiets met achterop een Bossche vriendin [15 jr.], in de richting van de Hekellaan. Vanuit tegenovergestelde richting [Pettelaarseweg] kwam een personenauto rijden bestuurd door een 36-jarige man uit Rijswijk (ZH). Volgens die bestuurder remde het meisje op de bromfiets. Door onbekende oorzaak kwam ze ten val met haar bromfiets. Het meisje gleed tegen het voorwiel aan van de auto en de bromfiets raakte de auto aan de zijkant. Het meisje raakte daarbij gewond. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.