Politie: Negen aanhoudingen door ruzies

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-11-2010 Vrijdagnacht/zaterdagmorgen: Negen man aangehouden.
 
-In de nacht van vrijdag op zaterdag [12 en 13 november 2010] werd  rond kwart voor 3 een 25-jarige man uit Waalwijk in de Karrenstraat opgepakt voor de vernieling van een terrasafscherming. De man was na een vechtpartij, samen met zijn 'tegenstander' een kroeg uitgezet. Hij kon zich niet legitimeren en beledigde de agenten.
-Om 4 uur werd in de Visstraat een 23-jarige Bosschenaar aangehouden voor mishandeling van een 26-jarige man uit Utrecht. De Utrechtenaar is met lichte verwondingen naar de eerste hulp gegaan en deed aangifte. De verdachte, die bij een fouillering een tiental borrelglaasje uit een kroeg op zak bleek te hebben, is ingesloten.
-Om kwart over 3 zijn een 16-jarige man uit Oosterhout en een 18-jarige Bosschenaar aangehouden op de Parade voor mishandeling. De jongste zou een meisje lastiggevallen hebben en naar de keel gegrepen hebben, waarop de Bosschenaar hem sloeg. Bij de fouillering van de Bosschenaar op het bureau vonden agenten een busje traangas en een zakje met cocaïne. Ze zitten vast voor een 'weekendje weg'.
 -Dan zijn er ook nog eens vijf mannen aangehouden rond het festival 'Nacht van Brabant' in de Brabanthallen:
Een 19-jarige man uit Biezemortel, een 28-jarige Drunenaar, een 28-jarige man uit Heusden en een 24-jarige man uit Vught gingen met elkaar op de vuist en werden overgebracht naar het bureau. Dat gebeurde ook met  22-jarige Berlicummer die 2 beveiligers had geslagen.