Zes arrestaties bij vechtpartij Karrenstraat/Korenstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-01-2011 | Gewijzigd op: 10-01-2011
De politie heeft vanmorgen -zondag 9 januari 2011/ 03.15 uur- bij een café in het Eerste Korenstraatje zes mensen aangehouden voor onder andere openlijk geweld. Toen beveiligingsmedewerkers bezig waren enkele personen uit de zaak te verwijderen gingen omstanders zich er mee bemoeien.

Bij de komst van de politie met speurhond ontstond een vechtpartij waarbij vijf mannen en een vrouw [21-31 jaar] aangehouden werden. Ze komen uit Den Bosch, Nieuwkuijk, Drunen en Heusden.

Van de vijf, die vastzitten in het bureau,wordt onderzocht wat ieders aandeel is geweest. Eén 24 jarige Drunenaar is direct in vrijheid gesteld omdat hij niets met de zaak te maken zou hebben.
De politiehond beet tijdens het gevecht één van de verdachten en ook een omstander, die niet op eerste vordering van de politie, was weggegaan. Deze 23 jarige Bosschenaar wordt zo kwaad dat hij de hondengeleider belemmerde in zijn werk bij het aanhouden van de zes verdachten. Ook hij werd aangehouden en naar het bureau gebracht. Beiden gewonden zijn onderzocht door een dokter.